TERMENI SI CONDITII

Termeni generali

Site-ul www.adelinaboie.ro este proprietatea ADELINABOIEFASHION SRL cu sediul social in Baia Mare, Aleea Plaiului, nr. 3, inregistrata la Registrul Comerţului sub nr. ROONRC.J24/660/2018, CUI : 39325431.

Accesul și utilizarea acestui site, a informațiilor, serviciilor și produselor din acestea sunt reglementate de următorii Termeni și condiții. („T&C”) și prin securitatea informațiilor (SI).
Plasarea comenzilor online prin intermediul site-ului web înseamnă că acceptați T&C (în versiunea valabilă la momentul comenzii) și SI, și, prin urmare, vă rugăm să le citiți cu atenție.

Accesarea si folosirea www.adelinaboie.ro implica acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos.

Informatii generale despre produse si preturi:
Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea , insa uneori nuantele culorilor produselor pot diferi usor datorita setarilor si calitatii dispozitivului dumneavoastra sau a procesului de executie al fotografiilor. Clientii www.adelinaboie.ro vor fi intotdeauna informati daca un produs este sau nu in stoc, daca se poate face la comanda, precum si de timpul necesar pentru acest lucru. Informarea va fi facuta prin e-mail sau telefonic. Preturile, ofertele si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila.

Modalitati de plata:

* Plata ramburs: direct catre agentul firmei de curierat la preluarea coletului.

* Plata cu card bancar

 • – iti garantam returnarea intregii sume in cazul in care comanda nu se finalizeaza

* Transfer bancar

Livrarea comenzilor
Termenul de livrare este de circa 5-7 zile lucratoare, socotit de la data preluarii comenzii dumneavoastra , in functie de adresa de livrare si perioada anului. Acest termen este orientativ el putand fi modificat din motive independente de noi.
Livrarea se face de catre curier, la adresa specificata de client.
In cazul in care doriti sa specificati anumite aspecte referitoare la livrare cum ar fi: ora de livrare, adresa sau puncte de reper, va rugam sa mentionati acest lucru la efectuarea comenzii.

Inregistrarea ca membru
Pentru crearea contului de client sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.
In cazul in care consideram ca obligatia aceasta nu este respectata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul la serviciile noastre fara o notificare prealabila.
Autentificarea ca membru pe acest site, implica alegerea unui nume de utilizator si a unei parole. Pastrarea in siguranta a parolei de acces reprezinta responabilitatea dumneavoastra, consecintele oricarei activitati desfasurate prin folosirea parolei revenindu-va integral.
Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau despre eventuale semne de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator

Ca urmare a legislatiei in vigoare, magazinul nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste:

 • intarzierile la livrare datorate furnizorului, curierului sau din alte motive.
 • deteriorarile, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar, care cad in sarcina transportatorului.
 • informatiile eronate furnizate de cumparator. Acesta are posibilitatea corectarii oricand a datelor personale din contul creat in magazin.
 • posibilitatea de a contacta virusi prin accesarea acestui magazin sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promotional.
 • neplacerile create de intreruperea accesului la www.adelinaboie.ro datorate furnizorului de servicii internet.
 • continutul sau natura site-urilor prin link-urile carora un client ajunge in magazin.

Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientela si de a refuza o comanda in cazul in care:

 • produsul comandat nu este pe stoc
 • clientii care plaseaza comanda manifesta comportament sau limbaj neadecvat
 • Securitatea datelor personale
  adelinaboie.ro se obliga sa respecte drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
  Prin aceasta se intelege ca securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin www.adelinaboie.ro sunt garantate prin lege. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre www.adelinaboie.ro pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. insa numai cu acordul prealabil al clientului.
 • adelinaboie.ro se angajeaza sa nu furnizeze adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, cu exceptia prestatorului serviciilor de curierat, si sa nu divulge datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de e-mail furnizata prin trimiterea unei solicitari la adelinaboie@yahoo.com

Aceștia sunt termenii și condițiile generale care se aplică la achiziționarea de produse de la ADELINABOIEFASHION SRL, indiferent dacă cumpărați prin intermediul site-ului nostru web, prin e-mail sau telefon. 

Intregul continut al site-ului www.adelinaboie.ro  este proprietatea ADELINABOIEFASHION SRL si a furnizorilor sai si intra sub incidenta legii pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si a legilor privind proprietatea intelectuala si industriala.
Utilizatorilor le este interzis sa foloseasca pentru uz comercial sau contrar intereselor orice material continut in site – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, script-uri, programe si alte date – fara acordul scris al companiei.

Dreptul de retragere / returnarea produselor

In conformitate cu Ordonanta de Urgenta 34/2014, aveti dreptul de a va retrage din prezentul contract, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile calendaristice. Perioada de retragere expira dupa 14 zile incepand:

– de la ziua la care intrati dv. sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor (in cazul unui contract de vanzare)

sau

– de la ziua la care intrati dv. sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dv., in posesia fizica a ultimului produs (in cazul unui contract privind bunuri multiple comandate de consumator printr-o singura comanda si livrate separat)

sau

– de la ziua la care intrati dv. sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dv., in posesia fizica a ultimului lot sau a ultimei piese (in cazul unui contract privind livrarea unui produs constand din mai multe loturi sau parti)

sau

– de la ziua la care intrati, dv. sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dv. , in posesia fizica a primului produs (in cazul unui contract pentru livrarea periodica de produse pe o perioada de timp determinata)

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie .

Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere de 14 zile calendaristice.

Daca va retrageti, vom rambursa  suma pe care am primit-o de la dv. , mai putin costurile de livrare, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile calendaristice de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.

Trimiteti cu o firma de curierat rapid coletul cu produsele catre sediul adelinaboie.ro – Strada Scolii nr. 1/11,Baia Mare, Maramures. Costurile de returnare sunt suportate de catre dumneavoastra.

Putem amana rambursarea pana la data la care primim inapoi produsele sau pana la momentul la care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis inapoi produsele, fiind valabila data cea mai apropiata.

Nu se accepta pentru retur produse care prezinta urme de uzura sau consum, produse personalizate conform cerintelor clientului, produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, produse fara ambalajul original sau cu ambalajul deteriorate.

Produsele facute pe comanda dupa masurile clientului nu se returneaza.

Coduri de conduita

www.adelinaboie.ro respecta prevederile Legii nr. 363/2007 din 21/12/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comercianţilor în relaţia cu consumatorii şi armonizarea reglementărilor cu legislaţia europeană privind protecţia consumatorilor.

Informații privind transportul și plata

Livrăm în România prin Fan Curier, iar transportul internațional este asigurat prin curier rapid, DHL, Posta Romana etc

ADELINABOIEFASHION SRL nu suportă costurile și riscurile transportului.

Share this Page